grafisch vormgeven ​

Logo - HUISSTIJL

Je start een nieuwe onderneming of vindt het tijd worden voor een nieuwe look? Dan help ik om je idee van ondernemen te vertalen naar een passend en herkenbaar gezicht in de vorm van een krachtig “logo”. Tijdens een kennismakingsgesprek, bij voorkeur persoonlijk en op locatie, bespreken we jouw wensen en geef ik de mogelijkheden aan.
Daarna maak ik aan de hand van ons gesprek enkele ontwerpen. Deze leg ik per mail aan je voor en van daaruit werken we er samen aan tot het volledig naar je zin is!

In het verlengde hiervan kan jouw logo ook uitgewerkt worden naar een bijpassende huisstijl. Met een ‘huisstijl’ vat je een aantal mogelijkheden samen, waarbij het logo het uitgangspunt is. Het logo en jouw bedrijfsgegevens vertaal ik vervolgens naar een visitekaartje, (digitaal) briefpapier en eventueel een enveloppe.

GRAFISCH VORMGEVEN

Creatief ontwerp

Op zoek naar een creatief ontwerp voor het drukwerk van uw bedrijf, vereniging, evenement of particulier?  Een ontwerp zoals een poster, flyer, kaart, spandoek, boarding etc. , ik ga er graag mee aan de slag en maak ze technisch gereed voor de drukker. Aan de hand van ons gesprek maak ik 1 of meerdere ontwerpen. Deze leg ik per mail aan je voor en van daaruit werken we er samen aan tot het volledig naar je zin is!

Mijn naam is Dorien Kouwert en ben de persoon achter DK5design.

De start ligt wel bij het clubblad van de plaatselijke voetbalvereniging, waar ik in aanraking kwam met de mogelijkheden van Adobeprogramma’s voor lay-out. Door voortdurend bij te scholen is dit inmiddels uitgegroeid tot vormgeving van allerlei ontwerpen en kan ik genieten van de resultaten die daaruit voortkomen.  

Creatief bezig zijn, een ontwerpen mogen maken van de wensen van een klant en dit vertalen in beeld is iets wat ik graag doe. Naast mijn parttimebaan ben ik alweer enkele jaren actief met vormgeven voor verschillende doeleinden bij bedrijven, particulieren en verenigingen.

 

Indien mogelijk kom ik graag langs voor een persoonlijke kennismaking op locatie. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets, maar levert mij meer informatie op dan een gesprek via mail of telefoon.

Op basis van het eerste gesprek en de informatie over welke wensen er zijn maak ik een prijsopgave. Hieronder vallen o.a. bepalen van de kleur, typografie en eventueel beelden en vormen. Meestal laat ik een paar ideeën zien om vanuit een gekozen ontwerp verder te werken. Deze wordt dan verder uitgewerkt en verfijnd tot een uiteindelijk ontwerp.

Soms is het moeilijk in te schatten hoeveel tijd je nodig bent en komt het voor dat tijdens het proces de wensen zo veranderen dat ik niet uitkom met mijn uren. Dit geef ik aan en maak een schatting van het aantal uren meerwerk. Zo weten we beiden vooraf waar we aan toe zijn.

Na akkoord van het definitieve ontwerp wordt digitaal de factuur verstuurd. Na betaling van de factuur (binnen 14 dagen) ontvang je het ontwerp digitaal, in de juiste resolutie en technische eisen voor de drukker (o.a. .EPS, AI, JPG, .PNG).

Ook is er de mogelijkheid om het drukwerk door mij te laten verzorgen.

Mocht je gebruik maken van meerdere grafische partners voor de uitstraling van jouw bedrijf, is het handig om te beschikken over een stijloverzicht. Deze kan ik na afloop van ons project voor je samenstellen. Hierin geef ik de toepassingen van jouw huisstijl weer, zodat er geen verschillen in het werk ontstaan met andere grafici.

 

Ook is het mogelijk om met mijn ontwerpen een website of persoonlijke foto’s te laten verzorgen. Dit doe ik niet zelf, maar hiervoor werk ik samen met enkele partners en maken we hiervoor afspraken.

 

Bij dk5design kun je vervolgens eenvoudig nieuwe opdrachten neerleggen. Als ik eenmaal weet wat jouw stijl is, kan ik daarin gemakkelijk schakelen en is een ontwerp snel gemaakt. Uiteraard koppel ik het ontwerp daarbij altijd terug.

Bekijk mijn portfolio voor een eerste indruk.